Historia

La nostra historia  any 1997-2016

Fa gairebé 20 anys , vam començar un nou projecte de vida , deixant enrere , altres tants a la ciutat. Arribarem a una terra, llavors , desconeguda, on hem fet fortes arrels i ens ha donat molt més del que esperàvem . Un lloc on reunir-nos amb la gent que han format part de la nostra vida i on ara fem noves amistats amb les persones que s’allotgen a casa nostra , casa seva.
Sembla increïble com un erm àrid , es converteix en un oasi , moltes mans han ajudat a realitzar-lo, filles , família, amics …
Passejar-nos cada tarda amb els gossos al capvespre, veient les fantàstiques postes de sol, on la vista es perd.
Encendre la xemeneia els dies freds , amb un bon llibre i una tassa calenta , fer una mica de soroll en l’estudi de música .
Però com en tot a la vida , per mantenir tot això , hi ha un gran treball conjunt que no es veu, però que diàriament has de fer , no per això menys grat.

El que sabem de la masia

Quan la varem comprar feia 40 anys que estava abandonada, no tenia ni aigua ni llum, sempre havia estat habitada per els masovers, que varem marxar a viure al poble. Estava vinculada al castell de Vicfred que era una de les cases de la família Guim, varem trobar uns papers que parlen dels colons de Cal Guim al 1820 i les seves condicions. A les parets de les golfes, ratllat a les parets feien el números i les particions de les collites.